икона за информация

Лесни и прости условия за партньорство

За да станете партньор на Sameday, трябва да имате регистрирано дружество с ограничена отговорност или едноличен търговец, и товарни автомобили от всякакъв размер. Продължете и развийте бизнеса си по начина, по който искате, в мрежата на Sameday.

Изградете бизнес със свое собствено темпо, със Sameday

Ние сме бързо развиваща се куриерска компания. Вървете напред, с помощта на нашия силен екип.

 • агенти

  Имате достъп до всичко, което научихме с времето

  За повече от 12 години на куриерския пазар, ние оптимизирахме работните процеси, за да предложим бърза и висококачествена услуга. Ще имате достъп до всички наши решения и приложения в системата на Sameday.

 • агенти

  Подкрепяме Ви да растете

  Имате непрекъснати съвети относно оперативните процеси, които трябва да се следват, за да се постигнат стандартите за изпълнение. Помагаме Ви да разберете системата чрез обучения и одит сесии.

 • агенти

  Печалби, съобразени с Вашите нужди

  Вие се възползвате от динамичен доход, изчислен според доставките, вземането на колети и производителността, с допълнителни бонуси за доставка на големи колети. Имате достъп в реално време до Вашите резултати и приходи.

 • агенти

  Инвестираш колкото искаш

  Вие управлявате бизнеса си според собствените си цели. Можете да изберете непрекъснатото развитие на Вашите ресурси и по този начин имате възможност да увеличите капацитета на доставка и реализираните приходи.

Истории за успех

Хора с красиви истории, които споделят своя опит

 • автор

  Ionut Tache

  EURO TRANSTIMA

  "Опитът ни със Sameday е отличен за бъдещето. Сътрудничеството започна преди 5 години и това не само промени живота ми, но и малкият ми бизнес се разви значително. Вярвам, че ситуациите, в които се намирах, ми помогнаха да си изградя обективна представа за себе си. В същото време това сътрудничество ми помогна да натрупам необходимия опит за моя бизнес и да засиля самочувствието си. Надявам се на бъдеще с много постижения и затова благодаря на Sameday за възможността да се развиваме заедно, за да могат нещата да се развиват само към по-добро!"

 • автор

  Cezar Voica

  ARYS FAMILY COMPANY SRL

  "За нас опитът Sameday беше ново начало както в кариерата, така и в личния живот. Сътрудничеството започна преди 3 години и нямах представа къде ще стигнем. Този бизнес ни накара да надминем себе си, да променим радикално нашата визия и възприятие за това, което ни заобикаля, фактите, но особено хората. Благодарим на Sameday, че ни предостави това прекрасно изживяване и не на последно място за прекрасните хора, с които общувахме в това сътрудничество."

Кандидатствайте, като попълните формата по-долу

  ЕТООД Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google. За повече информация, моля, посетете: Политика за поверителност и Общи условия